Wednesday, October 13, 2010

Just The Way I Like IT Baby!

Semalam baru dapat beli cincin. Hooraayyy! Just the way I like it baby. 2 bentuk, satu untuk tunang satu untuk tanda. Satu besar, satu kecik comel comel je. Yang I suka tu ada butterfly atas dia. Kiut! Ye lah kalau dua dua besar gedabak tak ke tangan I nampak macam tangan makcik bedah kuat ngumpat mana entah kan. Dats why I plih satu besar satu kecik so seimbanglah sikit dengan usia I yang 21 ni kan.

I ni memang batak weyh. Macam tak pernah dapat cincin. Bila iklan kat TV je masuk bilik-buka kotak-testtestcincinkattangan-bukak cincin-masukkan dalam kotak-lari lari pergi depan sambung tengk tv. Tak boleh blah kan. Hari ni pun before bagi dekat Apek memandangkan cincin tu hak milik Apek lagi belum lagi diberi dekat I kan, I test test dulu kat tangan. BYE BYE CINCIN! NANTI BULAN 12 KITA JUMPA LAGI EHHH!!

Tak! Cincin I bukan macam ni lah!

Banyak diamond-diamond. Bersilau mata I nyah! Bentuk lebih kuranglah cuma I punya tak ada batu batu ni lepas tu I punya warna emas. Ada sikit putih lah dekat badan dia. Sikit je.

Seriously? For me? Cantik gila! MY FEBERET!

Mariah Carey pun pakai cincin butterfly. Tapi dia punya besar sangat. I punya kecik comel je. Bak kata I tadi, Just The Way I Like It!

TENKIU Love<3Luff

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...