Saturday, October 10, 2009

sekali sekala tunjuk skill berniaga apa salahnya

Berita gumbira untuk pemakai pemakai MATA PALSU, NIMI Co. kini menyediakan ready stock lens. Gerenti sampai dalam 3-4hari lepas buat payment. Buat apa nak membazir beli mata palsu sampai RM70 sepasang. Itu kalau sama power, kalau tak sama power kena beli 2kotak berbeza dengan kaler yang sama. Dekat NIMI Co. boleh beli sepasang dengan power yang berlainan. Kan dapat simpan duit untuk kawin. Harga ready stock contact lens at NIMI Co. start dari RM43 termasuk postage.


Dah dah jom shopping kat NIMI Co. gerenti TERBAIK!marilah!marilah!tengok je dulu, tak beli tak apa(ada ciri2 businessgal berjaya tak??)

Tips: Kalau nak cun pakailah bulu mata palsu macam rozita che wan, gerenti meletop. Actually apa yang palsu mesti buat kita nampak cantik. Jangan sampai ada koleksi hidung palsu macam MJ sudah, itu da obses pada kepalsuan namanya..=))

10 comments:

siggplus said...

aku ingtkan lens untuk camera..haha..baru nk order lens utk lx3 aku ni

cakap lah contact lens..haish..

NIMI said...

siggplus: weyhh ko paham tak mata palsu..apalah!fail BM..g repeat!

♥chentaMAYA™ said...

ahaha~
xnak la gua pakai palsu2 neh!
xbesh!

tp nnti gua nak try~
tgk cmne muke gua dengan kepalsuan!
kah3~

paraxixth said...

aku nak beli..cod boleh

Ms.Banana said...

nak freeee ^_^

NIMI said...

maya: gerento chomel weii..

paraxixth: untuk lu no hal!ahahaha..semalam gua gi beraya umah rakan sikolah lu, gerenti lu kenal..

enna: nanti aku bukak buku kira2

Ejump said...

lense camera ade x?..
50mm 1.4?..hee~~

ainee cumi2 ♥ said...

ejam: bongek u!tu cari kat kedai runcit..=)

Ejump said...

aik kene pulak bongek?..
hehehe...
yang i xleh tahan...
"boleh beli sepasang dengan power yang berlainan. Kan dapat simpan duit untuk kawin"
ahaha...
kan maen lg dienye pomote..
ahaha...
leh simpan tuk kawen..
i rase u boleh jd manager tuk pasukan2 MLM...ehehehe..

btw, minat la pict baru u. . .
Style. . . comey pun comel...

NIMI said...

itu memang r..nama pon trick..hehehehe..

ehh MLM tu penipu..tak mau i main piramid piramid ni baik bina piramid untuk kubur i nnti kat mesir.

pic??hheheh!tenkiu!semangat raya r katakan

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...