Monday, February 2, 2009

.suprise party.


my bday cake..see that 2 big candle dat annouce im 20 rite now!urghh!!wak2 ni saya tgh bz wat keje, hodoh plaks tu then tibe2 dieowg masuk bawak kek then nyanyi lagu heppy bday..mmg terharu giler!thank u guys!dieowg semue cam kakak2 je dlm opis ni mmndgkan saya paling mude..dieowg da 28 ke ats da..mmg mude giler ahh saya ni kan?but now da 20, da tua!

.last but not least nak say thanks again to andrea, cui hui n k.ria.

8 comments:

zra_xoxo_venom said...

maw jugak kek itoh..
uwaaaaaaaaaa..
;(

eJump said...

beshnye...

dpt kwn mcm tu... ^^

NIMI♥ Co. said...

to zra: ahahahha...sengal!!u nk u datang sini r zra tapi kek tu da abeshh da..heheheheh!!

to ejam: hehehhe..dieowg rakan sekerja

Qissie said...

best nya u ada surprise birthday party lagi.i entah bila la nk ada cmni.sob.sedapp tu cake tu!!

NIMI♥ Co. said...

ahhahaha...agak etrharu r biler org wat camnie..heheheh

alah u punyer coming soon r tue

SK said...

woittt!bocor rahsia...satu dunia ka nak announce umur kakaks nih!

NIMI♥ Co. said...

ha a saje nak kasi tau deme aini paling mude..ahahhahah

didiyana said...

aku brani potong jari xkn ada suprise party utk ak....sheday!!!

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...