Wednesday, January 21, 2009

.dream wedd.


apa motif saya kali ni pon tak tau..just tetiber berangan je nk pakai ape wak2 kawin, nk pelamin camne, nk cincin mcm mane..sggh busuk kan angan2 tue..tapi peduli ape..everyone got their own dream how their wedd should be rite??n here is my dream since im KID..

kalau boleh saya nk dress tu kembang sgt mcm dalam ENCHANTED punyer dress..saya ske berangan kawin mcm dalam FAIRYTALES, kalau leh nk pakai kasut kaca, nak naik kereta labu tapi mcm melampau je dream wedd tue...tapi saya ni tak tinggi so kalau saya pakai dress yg kembang giler, nmpk macam terbantut laks saya ni..so kembang skit pon jadi larr janji kembang..mane lagi cantik n sesuai ngan saya erkk kowang rase??

tgklah dress die..kembang giler kan??


this is my favourite!!


saya xkan pakai dress pendek sbb saya rasa kalau kawin lebih cantik n anggun kalau pakai dress panjang..setuju tak??


pic ni mmg lawak..sengal giler bride ni..ade ke patut tutup nipple je..sggh xsenonoh!!definitely diREJECT!!


kalau boleh saya nak pelamin yg dipenuhi dengan bunga2 segar..i do loves FLOWER!!


n kalau leh wak2 engagement saya nk tempat saya sarung cincin tu nmpk suci je n mesti ada kek bentuk love...sgt chumel!!

KUATNYER AINEE NI BERANGAN(blushing!)

saya tak ske emas so saya akan lebih suke kalau future hubby saya tu akan lamar saya dengan cincin platinum atau cincin emas putih..kalau leh not too crowded n not too simple..tak nak lar kosong but got diamond2 g2..ahaks!!

simple ke??

n hopefully dpt tukar cincin ngan bakal hubby wak2 nikah tu..kalau leh nk bagi die cincin mcm nie..

tapi xpe ni angan2 je, kalau xtercapai xpe janji semue berjalan ngan lancar je dat day..mcm tak sbr laks..hehe!!

and i2lah wedding impian saya..yg paling penting sbenarnyer DRESS KEMBANG tu..hehe!!
kowang laks camne??

18 comments:

Qissie said...

wow!very ambitious gitu.nnti u kawin jgn lupa invite i ok?omg!i suka dress tuhh.yg ur fave tu,sgt sweet laa!hahah pasal dress yg bride tu pkai nmpk nipple!lmao,mmg gila betul.lntk dia jee

oh i suka gk cincin platinum tuuu,emas tak menarik sgt bg i.haha.choc cake tu mmg semestinya ada! :D

kalau i la,i nk pakai ala2 traditional gituu.hee

sasha* said...

cincin i emas tp batu diamond ;)
my dream comes true gitu

acil aCyla said...

wohooo babe. seriously u have a big dream!! hehehee.. but itsocay tho. && i loveeee ur favourite dress. sgt cantek okay. heeehe~
but u sed u takde ah tggi sgt kn,so i think dress yg x kembang sgt shud be perfect for u. :)

btw,jgn lupe invite i. heeehe. sumpah i snggup trbg dr sbh gi sana. ahahhh~ ;)

zra_xoxo_venom said...

sygku ainee..
cham xseswai jew dress labuh leret utk u dear coz dress cham uh tgk tgi gak kn??
tp i leh bygkn u pkai dress u pkai..
chumel2!
aww,seap cincin lg..
same ngan i..
ske silver..huhu ;D
bertunang??
wah! tgi glew impian.tp beshhhhh..
;P
dear,jgn lupe jempot i ngan c gemok dtg taw?? huhu..
p/s:cane nk psg impian kawen neh..bf pom xdew..huhu!
;D

NIMI♥ Co. said...

to qissie : ahahhahah!!!berangan je...i teringin sgt dress mcm tu..alah tu pakai wak2 resepsi..mesti dijemput k!!i nak wat theme moden so kengkawan i yg datang leh r pakai dress ke kebaya moden ke ape2 je r yg dieowg rase moden...heheheh!!!mmg r sengal je org yg nmpk nipple tue..2 r emas cam tak seswai je ngan i..nmpk tue!!alah pakai tradisional kat side laki r yunk!!


to k.sha: alah nak poyo kat ainee r tue..sepak kang!!kehkehkeh

to acil: r u sure??uishh camni mmg i jemput r tapi kan theme die moden so u kene prepare dress sesiap r..kehkehkeh..

to zra: okies akan ku jemput mu ngan gemok..sediakan dress jgn luper..ceeewahh gaye i mcm nak kawin taun depan padahal lagi 2-3thn..berangan dulu tape kan..alah u, i nk pakai dress kembang..sedeyneyr kurang tinggi!!

NR YuMmiE said...

cutenya angan2 ainee ni...

acil aCyla said...

okey aje babe. but mkesure u inform kat i awl2 spaya leh tempah dress cantek ckit. haha. ;)

Qissie said...

hahaha ye tak ye gak kan.ohh i tak boleh la nk berangan lagi pasal bnda ni semua,bljar pn i tk hbis lagi.bf pn tarak.heee :P

NIMI♥ Co. said...

to nr yummie : ahaks!!angan yg tak tau larr kesampaian ke tak..

to acil : okies okies akan ku inform mu awai2 k..

to qissie : i pon tak abeshh blaja lagi..hahahaha!!!gile rkuat berangan!!tape tape kang da ade bf kalau die da ade duit tetiber die lamar u kan, u da tau da u nak pakai per nak pelamin camner..tak yah pepenat buat research da..heheheheh!!!

zaza said...

Babee.
so cool ok?
but i think i like yg palingg atas skali tu.yg posing atas katil tu.
super nice :D
pada i lahh.
but, no worries dear.
im pretty sure u're gonna look lovely on ur wedding day nanti.
~ngee~
jgn i tak dijemput sudah.
mmg naya u nanti.
hahaaa.

NIMI♥ Co. said...

tu r yg atas skali tu pon superb nice kan tapi ta kembang sgt larr babe...sgt slim g2..i igt nak pakai mcm tu wak2 akd nikah tapi cam melampau laks kan..superb seksi laks...ahahhaahha!!!

HARUS R JEMPUT..u r org pertame akan dijemput..da r i slalu citer angan2 i kat u...ahahahahah!!! i think my theme will be modern r sayang..tade yg fantasi2 tu susah nak apply

memey said...

.hope all ur dreams will come true. :]

eJump said...

wow... mmg grand la..
tpi pakai bju yg hanye tutup nipple tu... mengagak ar... ahaha.. lawak la gamba tu...

wooh... ptt la ade n3 nk g animoon...
bagus2... moga2 angan2 anda jd kenyataan... ^^

NIMI♥ Co. said...

2 r tapi mcm tggi jer kos dier..
aishh!!ade sesape mau sponsor ke??

eJump said...

sponsor?...
ala mintak je kat teman si pari2...
dlm blog Cik AineeCumi2 kan penuh ngan pari2...kuikuikui~~

eJump said...

sponsor?...
ala mintak je kat teman si pari2...
dlm blog Cik AineeCumi2 kan penuh ngan pari2...kuikuikui~~

NIMI♥ Co. said...

kutip sowang seribu erkk..
eehhehe!!pandai je u ni ejam

riziaq said...

tiba2 rasa nak kawin cepat..
haha

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...