Monday, December 29, 2008

Basikal polkadot

.Bila kejadian ini berlaku dan mengapa berlaku?.
.Kejadian berlaku pada hari jumaat bersamaan 261208.
.Sebab berlaku:-berazam nak kuruskan bdn so nak pergi kerja naik beskal.
.p/s: jangan gelakkan saya sebab tempat kerja saya sangat dekat ok!!=p.

.Iqa yang sangat rajin membantu saya di pagi hari mencerai2kan beskal ni.


.Yes!! Memamg beskal saya buruk dan dah berkarat sebab saya da lama gila dah tak naik basikal.
.Saya rasa dah 2 tahun kot basikal ni kena panas & hujan sampai berkarat.


.Yes! Lepas habis solat jumaat, Apek terus datang membantuku.
.thanks cayang.
.Dan IFA pon manyak membantu juga.



.Apek ada tangan magic, sekejap je dia dah keluarkan cat-cat & karat-karat tu.


.aktiviti mengecat pon bermula.
.I choose my PINK.


.HASILNYE?.
.Tunggu & lihat bila dah siap nanti.

1 comment:

zra_xoxo_venom said...

haihhhhhhh!!!
xsbr nk tgk!!!
huhuhuh!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...