Thursday, June 15, 2017

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one.

REVIEW LINGERIE LA SENZA
1. Best gila
2. Design lawa betul memang tak dapat kat tempat lain
3. Sangat selesa
4. Untuk siapa yang baru kahwin tolong laburkan duit sikit beli bra and panties yang super duper sexy for your first night. Worth every penny.

Ainee update ni nak bagitau supaya kita kaum-kaum isteri yang mana dah lama tak beli bra and nak ngorat suami kita sila pergi LA SENZA. Boleh acah-acah penari tiang depan suami. Dan untuk suami pulak jangan kedekut nak laburkan sikit duit kat isteri untuk lingerie kalau ada duit lebih.

HARGA DALAM BERPA AINEE? Sebab ada setengah orang takut nak masuk sebab dengar mahal sangat. YES! Mahal sikit tapi sumpah berbaloi.

Ada yang RM180 for 2 tapi yang tu biasa jer design dia. Kalau design baru starting RM219 bra sahaja. Panties RM65++. Tapi ada jugak bra yang design lama dia bagi 50% less. Kalau nak lagi senang boleh prgi website dieowang usha harga and design kat situ tapi beza dia bila kita try kat kedai tu kita dapat rasa dan tengok mana satu yang paling kita suka. Almaklum ler bra ni kan mahal so kalau kita pakai at least dapat size kita yang ngam ngam berbaloilah duit yang kita laburkan.

Yang lagi best, bukan sebab nak goda suami je tapi dia buat diri kita sendiri rasa confident, rasa cantik, rasa sexy inside.

Definitely akan beli lagi. Thank you husband sebab belanja kita. Suka suka suka suka sangat sangat. Dulu bila lalu depan kedai LA SENZA mampu berangan je. Sekarang alhamdulillah dapat jugak beli 2 pasang bra matching matching dengan panties. Berangan macam tengok DEVILS WEAR PRADA.



AUMMM!!!!!

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...